Transitional Kindergarten

Class time 8:10-2:10

Lunch 11:10-11:50
 
 
 
 

Kindergarten

Class               8:10 - 1:00

Lunch                11:10 - 11:50
 
 
 
 

First Grade

Supervision Begins            8:00  -  8:15   Playground

Class                                   8:15 -  9:45       90 min. 
Recess                                9:45 - 10:05      20 min. 
Class                                 10:05 - 11:30       85 min. 
Lunch                                11:30 - 12:10      40 min.
Class                                 12:10 -   1:15      65 min.
Recess                                1:15 -   1:30      15 min. 
Class                                   1:30 -   2:10      45 min. 
 
 

Second Grade

Supervision Begins            8:00  -  8:15   Playground

Class                                   8:15 -  9:45       90 min. 
Recess                                9:45 - 10:05      20 min. 
Class                                 10:05 - 11:50       105 min. 
Lunch                                11:50 - 12:30      40 min.
Class                                 12:30 -   1:15      45 min.
Recess                                1:15 -   1:30      15 min. 
Class                                   1:25 -   2:10      40 min. 

Total Instructional Minutes = 280 

Third Grade

Supervision Begins            8:00 -   8:15    Playground

Class                                 8:15 -   9:45         90 min. 
Recess                              9:45 - 10:05         20 min.
Class                                 10:05 - 11:50      105 min. 
Lunch                               11:50 - 12:30        40 min. 
Class                                 12:30 -   1:15       45 min. 
Recess                              1:15 -   1:30         15 min 
Class                                 1:30 -   2:10         40 min.

Total Instructional Minutes = 280 

Fourth Grade

Supervision Begins              8:00   -   8:10    Playground 

Class                                     8:10 -   10:10      120 min. 
Recess                                10:10 -   10:30        20 min.
Class                                   10:30 -   12:15       105 min. 
Lunch                                  12:15 -   12:55       40  min. 
Class                                   12:55 -     2:10      75 min. 

Total Instructional Minutes = 300 

Fifth Grade

Supervision Begins             8:00 -     8:10        Playground

Class                                   8:10 -  10:10           120 min.
Recess                                10:10 -  10:30           20 min. 
Class                                   10:30 -  12:15         105 min. 
Lunch                                 12:15 -  12:55           40 min. 
Class                                   12:55 -    2:10          75 min. 

Total Instructional Minutes = 300